Personal training

Your Personal Health Institute staat voor persoonlijke begeleiding in training en voeding. Daarnaast staan groepslessen centraal.

Er is een ruim aanbod in groepslessen, op die manier is het mogelijk om dagelijks een andere training te volgen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Sessie 1: Screening + Lichaamsanalyse

Sessie 2 en verder: Start persoonlijk trainingsschema

Voeding

Voeding is niet enkel iets wat je tot je neemt. Het is een taal waarmee je communiceert tussen je lichaam en je omgeving. Iedereen eet en drinkt elke dag, maar wie weet wat ermee gebeurt in het lichaam? Hoe beïnvloedt dit ons energiepeil? Onze prestatie? Waarom vinden mensen het zo moeilijk om af te vallen? Omdat ze er niet altijd voldoende over weten. En wat ze weten, is vaak verkeerd.

De bedoeling is dat je op termijn verder kan zonder mij. Ik leer je stapsgewijs hoe je een gezonde levensstijl kan creëren en onderhouden. Je krijgt van mij eigenlijk een opleiding over voeding om zélf intelligente keuzes te kunnen maken. We zullen kijken naar waar je momenteel staat in je reis naar een gezond lichaam en vanaf daar doelen stellen om steeds te verbeteren. Ik zal mijn best doen om jou de best mogelijke resultaten te laten behalen rekening houdende met jouw inzet, toewijding en prioriteiten. Afhankelijk van hoe ver je komt leer ik je koken, verse kruiden gebruiken, kennis maken met de meest gezonde voeding en zo verder. Alles zal specifiek op jouw mogelijkheden afgestemd zijn.

Naast voeding bekijken we ook hoe het is met levensstijlfactoren zoals slaap, mentaliteit, stress en je beweging. Hoe meer deze geoptimaliseerd zijn, hoe sneller je resultaat zal behalen.

Aangezien ik communicatie hoog in het vaandel draag, ben ik steeds te bereiken op Messenger waar je me vragen kan stellen. Om de 2 weken zien we elkaar voor een meting op onze Tanita MC-780MA Body Composition Monitor. Ik werk ‘result oriented’ dus we sturen constant bij waar nodig om zo tot vlotjes tot je doel te geraken.

Trainer Jan

Jan is een gediplomeerd en toegewijd personal trainer met +12 trainingservaring.

Hij heeft een ruim assortiment aan nationale en internationale opleidingen en seminaries zoals YPSI in Stuttgart, Overload in Amsterdam en Stuart McGIll in Engeland.

Doorheen de jaren heeft hij 50+ lichaamstransformaties gerealiseerd samen met zijn cliënten waardoor hij een ruime ervaring heeft met ieder mogelijk fysisch, psychisch of sociaal obstakel die kan voorkomen.

Wil jij training met veel variatie en een fun factor? Dan is coach Jan jouw trainer!

Trainer Jules

Jules is een professionele coach die 24/24 toegewijd is naar zijn klanten. Commitment, discipline en vastberadenheid zijn de sleutelwoorden tijdens zijn coaching.

Naast zijn behaalde Master in de Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel heeft hij tal van opleidingen gedaan. Deze zijn hier (insert link naar website) terug te vinden.

Coach Jules is gespecialiseerd in lichaamstransformaties. Hij is oprecht, betrokken, zegt waar het op staat en bezit alle nodige kennis om jou verder te kunnen helpen. Door zijn wetenschappelijke onderbouwde visie zal Jules dan ook het meeste potentieel uit jou te halen.

De benadering die hij hanteert wordt op een holistische manier gedaan. Zowel voeding, training, levensstijl en mentale gezondheid krijgen zijn volledige aandacht. Zijn belangrijkste focus gaat naar het geven van de nodige kennis, die jij nodig hebt om zelfstandig verder te kunnen. Geen enkel aspect laat hij onaangeroerd.

Uurrooster

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tarieven

Onderstaand zijn de personal training pakketten (incl. BTW)

1 op 1 personal training

12 sessies: 900 €
24 sessies: 1740 €
36 sessies: 2520 €

1 YEAR BODY TRANSFORMATION: 3x per week = 156 sessies = 9.900 €

2 op 1 personal training

12 sessies: 1300 €
24 sessies: 2550 €
36 sessies: 3700 €

Testimonials